Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Βαθειά το χέρι στην τσέπη των δημοτών ακόμα και στο θάνατο βάζει ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών

Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, όπου ο προϋπολογισμός της Ελληνικής οικογένειας δεν επαρκεί ούτε για να καλυφθούν βασικές της ανάγκες, ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών, ζητά από τους δημότες του, να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη, ακόμα και στον θάνατο!

Και αυτό διότι ο καθορισμός τελών και δικαιωμάτων για τα δημοτικά κοιμητήρια Παιανίας και Γλυκών Νερών, δεν έδειξε ούτε το 2017 να προσαρμόζεται στα οικονομικά δεδομένα της εποχής.

Συγκεκριμένα το τέλος ταφής τριετούς διαρκείας ανέρχεται στα 200 ευρώ, ενώ ακόμα κι αν υπάρχει οικογενειακός τάφος, ο δημότης καλείται να πληρώσει 120 ευρώ για την ταφή του οικείου προσώπου του. Για την αγορά οστεοθυρίδας η τιμή ανεβαίνει κατά πολύ και φτάνει τα 450 ευρώ!

Φυσικά, διατηρείται το τέλος καθαριότητας νεκροταφείου, όταν δεν είναι λίγες οι φορές που οι εικόνες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας από τα κοιμητήρια στον Δήμο μας, θυμίζουν κυριολεκτικά χωματερή.

Όλα αυτά όταν μόνο την τελευταία διετία, ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών, είχε έσοδα συνολικά 173 χιλιάδες ευρώ από τα κοιμητήρια των δύο δημοτικών ενοτήτων, ενώ τα προϋπολογιζόμενα έσοδα για το 2017, φτάνουν τις 373 χιλιάδες ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.