Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Οι «ληστές των χρηματοκιβωτίων» χτύπησαν στην Παιανία

Μετά την εταιρεία «Nivea» στο Γέρακα, την οποία «χτύπησαν» χθες, Πέμπτη 6/4, οι πέντε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., της εγκληματικής ομάδας των «ληστών χρηματοκιβωτίων», συνέχισαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την δράση τους, αυτή την φορά στην περιοχή της Παιανίας.

Οι κακοποιοί, εισέβαλαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας καφέ «Kafea-Ιlly» στην Παιανία και αφού απέσπασαν το χρηματοκιβώτιο και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα φόρτωσαν σε γκρι αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla» στο οποίο και επέβαιναν. Όπως διακριβώθηκε από τα τερματικά, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απασχολεί ως κλεμμένο (06/04) από την περιοχή του Γέρακα. Πρόκειται για το όχημα που αφαίρεσαν από τη χθεσινή ληστεία που διέπραξαν στην εταιρεία «Nivea».

Κατά τη διαφυγή τους οι δράστες απέσπασαν και το αυτοκίνητο του φύλακα της εταιρείας. Οι επιβαίνοντες κρίνονται από την αστυνομία επικίνδυνοι και ένοπλοι, παρά τις πληροφορίες που τους θέλουν να κρατούσαν ρόπαλα κατά την εισβολή τους στην «Κafea».

Από αναφορά της Αττικής Οδού, τα δύο οχήματα, μετά την ληστεία, εισήλθαν στο οδικό δίκτυο απο την έξοδο της Κάντζας, με τους οδηγούς να έχουν διεμβολίσει τις μπάρες των διοδίων. 

Λίγο αργότερα όμως, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για ένα καμμένο αυτοκίνητο στην οδό Θράκης στην Παιανία, με τους αστυνομικούς να εικάζουν ότι είναι το αρχικό όχημα των δραστών.

Αναζητήσεις για τους δράστες της ληστείας, διενεργούν από εκείνη την ώρα, τα πληρώματα νυχτερινής υπηρεσίας της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.