Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Υποστράτηγο κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση με θέμα: «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο», θα πραγματοποιηθεί από το Δήμο Παιανίας, σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Παιανίας, με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την αρμόδια Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σήμερα, Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016, και ώρα 19:00 μ.μ., στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών ( Κοραή 35 &
Καραϊσκάκη, Γλυκά Νερά).

Βασικός ομιλητής θα είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, καθώς και εξειδικευμένοι αξιωματικοί της ανωτέρω Διεύθυνσης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε γονείς και παιδιά, αλλά και σε όσους ενήλικες επιθυμούν απλά να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Στόχος είναι οι γονείς να μπορέσουν να κατανοήσουν το διαδίκτυο και να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τους κινδύνους που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου.

Έτσι σε λίγη ώρα, τα παιδιά θα μπορούν μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή τους, να ενημερωθούν από τον Προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του εξειδικευμένους συνεργάτες του αξιωματικούς, για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση τους σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.