Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Βραβεύτηκαν οι αθλητές του ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με μια σεμνή τελετή, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Παιανίας, παρουσία του Δημάρχου κ. Σπύρου Στάμου και του Προέδρου του ΠΑΟΔΗΠ, κ. Παναγιώτη Σιδέρη, το επιτυχημένο σωματείο της πόλης μας, με τις μεγάλες και συνεχείς διακρίσεις, ο ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ, βράβευσε τους αθλητές του που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα και στις βαλκανικές και διεθνείς συναντήσεις.

Βραβεύτηκαν από το Δήμαρχο Παιανίας και από τον Βαλκανιωνίκη ακοντιστή και επί σειρά ετών Πρωταθλητή Ελλάδος και προπονητή του συλλόγου κ. Περιστέρη Αθανάσιο, η Μυρτώ Πάτση, ο Αλέξανδρος Περιστέρης, ο Μιχάλης Αξαρλής, ο Άρης Περιστέρης, η Στεφανία Ζαφείρη, ο Θανάσης Κεραμάς, η Τζούλια Καρβέλη, o Άγγελος Αντωνούδης, ο Παναγιώτης Καμαργιάννης και ο Χρήστος Αντωνούδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, οι οικογένειες και οι φίλοι των αθλητών καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Παιανίας.

Μαζί με τους πρωταθλητές βραβεύτηκαν και οι μικροί-αυριανοί αθλητές που πρώτευσαν στους αναπτυξιακούς αγώνες τριάθλου που διοργάνωσε ο σύλλογος. Τη βράβευση των λιλιπούτειων αθλητών, έκανε ο διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας και πρόεδρος του συλλόγου κ. Κυριάκος Αξαρλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.