Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

«Έφυγε» ο πρώην παίκτης του Κτησιφώντα Χρήστος Παπαθανασίου

Ημέρα πένθους για το ελληνικό βόλεϊ και ιδιαίτερα για την τοπική μας κοινωνία και τον τοπικό μας αθλητισμό, καθώς ο πρώην παίκτης του Κτησιφώντα Παιανίας, μέλος της μεγάλης ομάδας του Κτησιφώντα που μεσουράνησε τη δεκαετία του ΄90 και μέχρι πρότινος προπονητής της Θέτιδος Βούλας, Χρήστος Παπαθανασίου, έφυγε από τη ζωή, ύστερα από ανακοπή καρδιάς, μετά το τέλος του αγώνα της Α2 των γυναικών με τον Ηλυσιακό, ο οποίος κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Ο 45χρονος τεχνικός, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα, λιποθύμησε μετά το τέλος του αγώνα και αφού συνήλθε προσωρινά με τη βοήθεια απινιδωτή, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας για να τον αναλάβουν οι γιατροί. Παρά τις προσπάθειες πάντως που κατεβλήθησαν στο νοσοκομείο, η καρδιά του άτυχου συμπολίτη μας σταμάτησε.

Ο θανών είχε γεννηθεί την 1η Μαΐου του 1970 στη Λάρισα και όντας παίκτης, ήταν μέλος της εθνικής ομάδας των εφήβων που (με αστέρι τον Νίκο Σαμαρά) κατέλαβε την 5η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επαγγελματικά, εκτός από τον Κτησιφώντα, αγωνίστηκε σε Πανερυθραϊκό, Ιωνικό και Ναυπηγεία. Ήταν πατέρας δυο ανήλικων παιδιών.

Ως προπονητής είχε καθίσει στον πάγκο αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων οι γυναικείες του Φοίνικα Σύρου, Τράχωνων, Εθνικού και Βριλησσίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.