Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Δήμου Παιανίας 2015: Με αγάπη για τα παιδιά

Χαρά στους μικρούς μας φίλους, μεταφέροντας στις ψυχούλες τους λίγο από τη μαγεία των Χριστουγέννων, έχουν σκοπό να δώσουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παιανίας για το 2015, που θα λάβουν χώρα και στις δυο δημοτικές ενότητες.

Μετά την παρέλευση του «Μαγικού Τραίνου των Χριστουγέννων», το Σάββατο, από τη δημοτική ενότητα Παιανίας, η οποία συνοδεύτηκε από μεγάλη επιτυχία και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, ακολουθεί η δημοτική ενότητα Γλυκών Νερών. Το «Μαγικό Τραινάκι των Χριστουγέννων», θα βρίσκεται, το ερχόμενο Σάββατο, στις 26/12, από τις 10.30 π.μ. έως και 14.00 μ.μ., στην Πλατεία του Παλαιού Δημαρχείου και από τις 17.30 μ.μ. εώς τις 20.00 μ.μ. στην Πλατεία στο Φούρεσι.

Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» παίρνουν οι παιδικές θεατρικές παραστάσεις και το κουκλοθέατρο.

Την Κυριακή 27/12 και ώρα 19.00 μ.μ., θα «ανέβει» στην Αίθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας, η παιδική θεατρική παράσταση, «Στα ίχνη του Αγίου Βασίλη», η οποία εξιστορεί «την εξαφάνιση του Αγίου Βασίλη και τις έρευνες του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή..Πουναβρό για τον εντοπισμό του». Η ίδια παράσταση, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Δευτέρα 28/12, την ίδια ώρα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών.

Οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολούθησουν και κουκλοθέατρο κατά την περίοδο των εορτών. Συγκεκριμένα:

Tην Τρίτη 29/12 και ώρα 19.00 μ.μ., στην Αίθουσα της Συνιδιοκτησίας, στην παράσταση «Χριστούγεννα στη Χώρα της Αλήθειας», θα μάθουμε για «το ψέμα του Φούρναρη, που θα δώσει την ευκαιρία σε ένα πανούργο καλλικάτζαρο να βάλει τους πάντες σε μπελάδες τα Χριστούγεννα». Ομοίως και την επομένη, Τετάρτη 30/12, την ίδια ώρα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών.

Eνδιάμεσα, την Κυριακή 27/12 στις 20.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Παιανίας, θα πραγματοποιηθεί εορταστική συναυλία, από τοπικά νεανικά συγκροτήματα. Οι «L.O.U.D και οι «Νίκος Αποστολάκος & The Magic Trio», θα μας βοηθήσουν να δώσουμε έναν..«αποχαιρετισμό μετά μουσικής» στο 2015.

H είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.