Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ανυπόστατο δημοσίευμα από ηλεκτρονική εφημερίδα όμορου Δήμου

Ένα ανυπόστατο δημοσίευμα κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης σε ηλεκτρονική εφημερίδα γειτονικού Δήμου και αφορά την έναρξη των εργασιών για τον καθαρισμό του Κλειστού Σταδίου Βόλεϊ στην Παιανία.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για έναρξη των εργασιών αυτή την περίοδο, κατόπιν παρέμβασης και άσκησης πίεσης από την Περιφέρεια Αττικής και την μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Παιανίας.

Στην πραγματικότητα οι εργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου τρείς (3) μήνες και στο στάδιο επιχειρούν εκτός από τα φορτηγά και τα μηχανήματα του Δήμου Παιανίας και ιδιωτικά συνεργεία των οποίων ζητήθηκε η συνδρομή.

Αξίζει δε να σημειωθεί, πως το θέμα με την υφιστάμενη κατάσταση στο Κλειστό, είχε αναδειχθεί, πολύ πρίν η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Παιανίας την αντιληφθεί.

Κύκλοι της δημοτικής αρχής αναφέρουν, πως γίνεται τιτάνια προσπάθεια να αποκατασταθεί η καθαριότητα στον περιβάλλλοντα χώρο του κλειστού, τον οποίο είχε ξεκινήσει να χρησιμοποιεί ως χώρο εναπόθεσης πρασίνων αποβλήτων η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου και να απομακρυθούν οι σωροί που εξακολούθησαν να στοιβάζονται εκεί από την αδυναμία εξέυρεσης άλλου κατάλληλου χώρου για εναπόθεση.

Ήδη η δημοτική αρχή του Δήμου Παιανίας βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου στην βιομηχανική περιοχή της Παιανίας, ο οποίος θα μετατραπεί σε σύγχρονο, λειτουργικό, πλήρως ελεγχόμενο και φυλασσόμενο όρχο των οχημάτων του Δήμου, με πρόβλεψη δημιουργίας χώρου για εναπόθεση πρασίνων αποβλήτων ούτως ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να τα μετατρέπει εκεί ο σπαστήρας από τη διαδημοτική συνεργασία των Δήμων Παιανίας-Κορωπίου-Μαρκοπούλου σε ανακυκλώσιμο υλικό.

Όσον αφορά το Κλειστό του Βόλεϊ, ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Σπύρος Στάμου, έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή με απώτερο σκοπό να περιέλθει το στάδιο στην δικαιοδοσία του Δήμου Παιανίας και να αξιοποιηθεί καταλλήλως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.