Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

"Σάρωσε" πάλι ο Γ.Α.Σ. Παιανίας παρά τις ατυχίες!

Πολύ καλή παρουσία είχε ο ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου στην κατηγορία Παίδων -Κορασίδων που έγιναν στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου. Στο πρωτάθλημα των Τρικάλων έλαβαν μέρος 520 παίδες και 535 κορασίδες από 155 συλλόγους της επικράτειας.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια των αγώνων η Μυρτώ Πάτση που με επίδοση 12,36μ. ήταν 1η στο άλμα τριπλούν, σ’ έναν τελικό με έντονο συναγωνισμό μέχρι την τελευταία προσπάθεια.

Οι ατυχίες ήρθαν τη δεύτερη μέρα, όπου ο Μιχάλης Αξαρλής, κυνηγώντας το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 400μ εμπόδια, χτύπησε το τελευταίο εμπόδιο και έπεσε! Όντας μαχητής σηκώθηκε και τερμάτισε την κούρσα στην 3η θέση.

Άτυχος και ο Άρης Περιστέρης στο ακόντιο, χάνοντας την 1η θέση στην τελευταία προσπάθεια σ’ έναν αγώνα που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή (με κίνδυνο την ασφάλεια των αθλητών), ολοκλήρωσε τελικά 4ος με 61,96μ επίδοση που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ.

Και τα τρία αυτά παιδιά, επιλέχτηκαν και θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα στους επομένους αγώνες (βαλκανικό πρωτάθλημα και διεθνείς συναντήσεις).

Επίσης καλή παρουσία είχαν οι μικρότεροι στην κατηγορία αυτή όπως:

12ος ο Θανάσης Κεραμάς στα 110μ εμπόδια, βελτιώνοντας επίσης το προσωπικό ρεκόρ του κατά 1 δευτερόλεπτο.

12η και η Στεφάνια Ζαφείρη στο άλμα εις ύψος, που λόγο απειρίας δεν άντεξε στο στρες των 2 αγώνων στην ίδια μέρα (προκριματικό και τελικό) και ενώ προκρίθηκε το πρωί με 1,59μ,δεν κατάφερε να σταθεί το ίδιο και στον βραδινό τελικό.

Παρούσα ήταν και άλλη μια μικρή, Τζούλια Καρβέλη στο ακόντιο η οποία με 30,56μ δεν κατάφερε να προκριθεί στο τελικό του αγωνίσματος.

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται 27 - 28/6 θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων –Νεανίδων στις Σέρρες όπου ο ΓΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ θα συμμετέχει με 5 αθλητές –τριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.