Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Διοργάνωση Δωρεάν Κοινωνικής Λαϊκής Αγοράς στο Κορωπί για έξι δήμους της Ανατολικής Αττικής

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 10.30π μ. – 12.30μ μ. στο Κορωπί (Πλατεία Αγάλματος και στην οδό Νικολάου Κώνστα), δωρεάν κοινωνική λαϊκή αγορά για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Με έγγραφό της προς τους Δήμους Παιανίας, Σπάτων – Αρτέμιδος, Κρωπίας, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, η Π.Ε.Α.Α. ζήτησε να λάβουν γνώση για τη συγκεκριμένη δράση η Κοινωνική τους Υπηρεσία, καθώς και οι υπεύθυνοι των Κοινωνικών Παντοπωλείων, των Ενοριών και τυχόν εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας, έτσι ώστε να ενημερωθούν όλοι οι δικαιούχοι.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει, προσερχόμενοι στον χώρο της λαϊκής αγοράς, να επιδεικνύουν την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ή σχετική βεβαίωση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ή κάρτα ανεργίας ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που αποδεικνύει ότι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.