Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Επιστολή Γιώργου Αλάνη με αποδέκτες Στάμου & Χελιδονόπουλο

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο στενός συνεργάτης του Ισίδωρου Μάδη, Γιώργος Αλάνης, καλεί τον Δήμαρχο Παιανίας, Σπύρο Στάμου και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Παιανίας, Ιωάννη Χελιδονόπουλο, να συμμορφωθούν με τις διατάξεις του νόμου περί αφισοκόλλησης.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Γιώργου Αλάνη, έχει ώς εξής: 

"Προς Δήμαρχο Παιανίας κ Στάμου
και Αντιδημαρχο καθαριότητας κ Χελιδονόπουλο
 
Αγαπητοί κύριοι,
Παρακαλώ όπως προβλέπεται απο το νόμο Ν.2946/01 οπου εμπίπτει το ζήτημα της αφισοκόλλησης, να προβείτε στις δέουσες ενέργειες για καθαρισμό της πόλης απο τις αφισες των πολιτικων κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ & ΚΚΕ που τη ρυπαίνουν. Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Παιανίας θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να προχωρήσουν σε απομακρυνση των ρυπογόνων αφισών και να τηρηθεί η νομοθεσία στο έπακρο.
Βάσει του συγκεκριμένου νόμου και στο άρθρο 2 περι προβολής υπαίθριας διαφήμισης απαγορεύεται η αφισοκόλληση και σε κτίρια όπου στεγάζονται δημόσιες υπηρεσίες και υπηρεσίες των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου.
Οι κυρώσεις για τις παραβάσεις μίας εκάστης των διατάξεων του νόμου κι εφόσον δεν έχει εξασφαλισθεί ειδική άδεια -όπου αυτή προβλέπεται- συνεπάγεται διαφορετικές ποινές φυλάκισης, που φτάνουν τους έξι μήνες, αλλά και χρηματικά πρόστιμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.