Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Επίθεση κουκουλοφόρων σε Υποψήφιο Βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Παιανία

Δύο κουκουλοφόροι νεαρής ηλικίας, έστησαν ενέδρα έξω από γνωστή καφετέρια της Παιανίας επί της οδού Αγ. Τριάδος, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 22.30 μ.μ., με στόχο τον Υπ. Βουλευτή στη Β΄ Aθηνών με την Χρυσή Αυγή, κ. Νικολαΐδη Ελευθέριο, κάτοικο Γλυκών Νερών και πρώην Κυβερνήτη της Ολυμπιακής.

Φεύγοντας από το καφέ και αφού αποχωρίστηκε από την παρέα του, ο Υπ. Βουλευτής της Χ.Α,  δέχτηκε την επίθεση των κουκουλοφόρων όντας μόνος  στο αυτοκίνητο του, σε παρακείμενο δρόμο όπου είχε παρκάρει. Όπως μας περιέγραψε, ευτυχώς για εκείνον, πρόλαβε να ξεκινήσει, γιατί τα λυσσαλέα απανωτά χτυπήματα που κατάφερναν οι δύο κουκουλοφόροι στο αυτοκίνητο του φωνάζοντας συγχρόνως για να τον τρομοκρατήσουν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έθεταν σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα, ενώ τώρα προσδιορίζονται σε αρκετές υλικές ζημιές.

Ερωτηθείς ο κ. Νικολαΐδης ποιοι είναι οι πιθανοί λόγοι της επιθέσεως που δέχτηκε, μας δήλωσε κατηγορηματικά και χωρίς περιστροφές ότι οι λόγοι είναι καθαρά πολιτικοί. Ωστόσο δεν στοχοποιεί κάποια συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, αλλά μας βεβαιώνει ότι οι κουκουλοφόροι δράστες  προέρχονται από τον αντιφασιστικό χώρο, αφού το μόνο που μπόρεσε να ξεχωρίσει από αυτά που φώναζαν είναι το:  "Αντιφά ρε! - Αντιφά ρε!".

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Ασφάλεια, η οποία προχώρησε σε πλήρη καταγραφή του συμβάντος, ενώ το θύμα πρόκειται να καταθέσει μήνυση "κατά αγνώστων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.