Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Φιλιούσης και Μπουλμέτης για την μεταφορά των μαθητών του 2ου Δημοτικού Παιανίας

Ερώτηση σχετικά με την αδυναμία συμμετοχής των μαθητών του 2ου Δημοτικού Παιανίας στην μεταφορά των μαθητών, απεύθυναν προς τον Δήμαρχο Παιανίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολιτεύσεως και αρχηγοί παρατάξεων, κ. Κώστας Μπουλμέτης (αριστερά στην φωτογραφία) και κ. Κώστας Φιλιούσης (δεξιά στην φωτογραφία).

Ο κ. Κώστας Φιλιούσης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, είχε καταθέσει την ίδια ερώτηση προς τον Δήμαρχο και στα δυο προγενέστερα δημοτικά συμβούλια.

Ο κ. Φιλιούσης δήλωσε πως φημολογείται στην κοινωνία της Παιανίας, πως ο Αντιδήμαρχος κ. Βαληλής, ο οποίος με την επαγγελματική του ιδιότητα ως ιδιοκτήτης εταιρίας μεταφορών, έχει αναλάβει την μεταφορά των μαθητών του Δήμου Παιανίας, "παίζει" παιχνίδια και "μπλοκάρει" τον διαγωνισμό.

Ο κ. Βαληλής απαντώντας στον κ. Φιλιούση, είπε πως δεν είναι δυνατόν ένας επαγγελματίας να έχει τέτοια επιρροή, ώστε να δημιουργήσει πρόβλημα στην Περιφέρεια. "Προσφέρθηκα να βοηθήσω, μου ζήτησαν να βάλω ένα λεωφορείο για δυο σχολεία, πράγμα που όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατον και το μίσθωμα θα ήταν 50 ευρώ ανά λεωφορείο. Δεν με συνέφερε και απέσυρα την προσφορά μου", δήλωσε ο κ. Βαληλής.

Τον λόγο πήρε τότε ο Δήμαρχος Παιανίας, Σπύρος Στάμου και είπε χαρακτηριστικά: "Kώστα, (αναφερόμενος στον κ. Φιλιούση) παιχνίδια παίζονται μόνο την Πρωτοχρονιά, που παίζουμε χαρτιά την "τριανταμία" και χαρακτήρισε "ανωμαλία" την τακτική της Κεντρικής Διοίκησης να αναθέτει την μεταφορά των μαθητών στην Περιφέρεια. Τόνισε μάλιστα πως αν δεν υπήρχε η πρόταση Βαληλή, η οποία όπως πιστεύει ήταν κάτω από το κόστος, το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών δεν θα είχε επιλυθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.