Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Μέχρι την Τετάρτη οι αιτήσεις για την επάνδρωση της βάσης πυροπροστασίας του Δήμου Παιανίας-Γλ. Νερών

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) μηνών , με σκοπό την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών στο Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών.


Οι προσλήψεις αφορούν δέκα πέντε (15) άτομα, κλάδου ΥΕ Εργατών (Πολιτική Προστασία) για την επάνδρωση της βάσης πυροπροστασίας του Δήμου.

Ειδικά τυπικά προσόντα δεν απαιτούνται, αλλά οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραίτητα να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

 

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07»
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πιστοποιητικό γεννήσεως για τους άγαμους
  • Yπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου (ο υπολογισμός του οποίου γίνεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 21 του ν. 2190/1994) δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών
  • Υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, οδός Καραολή & Δημητρίου 38α, Παιανία και στο πρωτόκολλο της Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών Όθωνος 15 & Σμύρνης, Γλυκά Νερά, από τις 07.30 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι, εως και την 10-08-2016, ημέρα Τετάρτη, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.