Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Κονιτοπούλου-Γερολυμάτος στο πανηγύρι των Γλυκών Νερών

Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Στέλλα Κονιτοπούλου και Γιώργος Γερολυμάτος, ανέλαβαν το έργο της διασκέδασης του κόσμου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Οι δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, θα προσφέρουν στους παρευρισκομένους, την Παραμονή της μεγάλης εορτής, στις 10 το βράδυ, μετά τον Πανηγυρικό Εσπερινό, στο χώρο που θα διαμορφωθεί όπως κάθε χρόνο πλησίον του Ιερού Ναού, ένα ποικίλο χορευτικό πρόγραμμα με λαϊκά, νησιώτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Όσον αφορά τα της θρησκευτικής τελετής, στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος με τη συνοδεία της Δημοσθενείου Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών.

Την κυριώνυμο ημέρα θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στις 7 το πρωί και το απόγευμα της ιδίας, στις 18.30 θα τελεστεί Εσπερινός και Παράκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.