Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Ενισχύει την καθαριότητα με την προμήθεια καδών ογκωδών αντικειμένων οΔήμος Παιανίας-Γλ. Νερών

Το φαινόμενο της απόθεσης μεγάλου όγκου υπολειμμάτων πρασίνου στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Παιανίας-Γλ. Νερών, το οποίο δημιουργεί πολλαπλούς κινδύνους για τους πολίτες, όπως ατυχημάτων λόγω της μειωμένης ορατότητας, πυρκαγιάς τους καλοκαιρινούς μήνες και παράλληλα προσβάλλει και την αισθητική της πόλης, επιχειρεί να αντιμετωπίσει ο Δήμος Παιανίας-Γλυκών Νερών, με την ενοικίαση καδών ογκωδών αντικειμένων.

Η δημοτική αρχή, αισιοδοξεί πως η παραπάνω κίνηση θα αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε μια περίοδο που το πρόβλημα διογκώνεται, αφού ήδη από τους πρώτους ανοιξιάτικους μήνες, οι δημότες καθαρίζουν τους κήπους, δέντρα, καλλιέργειες πρασιές και οικόπεδα τους και η Υπηρεσία Καθαριότητας & Περιβάλλοντος με τα μέσα που διαθέτει και τις αυξημένες ελλείψεις σε προσωπικό, (οι οποίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες τώρα με τις καλοκαιρινές άδειες) οχήματα και εξοπλισμό, αδυνατεί να μεταφέρει όλον αυτόν τον όγκο στο ΧΥΤΑ.

Παράλληλα, με τον παραπάνω τρόπο, θα δοθεί λύση και στο πρόβλημα της δημιουργίας «μίνι χωματερών» στον περιαστικό ιστό της Παιανίας.

Οι κάδοι, θα είναι τύπου «container», χωρητικότητας 30-35 κυβικών και θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένα σημεία στις δυο δημοτικές ενότητες. Θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόθεση, μπαζών, κλαδιών και γενικότερα ογκωδών αντικειμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.