Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Προχωρά σε δικαστικές ενέργειες ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για τα οικόπεδα του Δήμου Παιανίας

Το θέμα των οικοπέδων τα οποία αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Παιανίας και βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θίχτηκε σε κοπή πίτας συλλόγου του όμορου Δήμου.

Σε μια σύντομη τοποθέτηση του ο Πρόεδρος του εν λόγω συλλόγου, έκανε λόγο για την ανάγκη διεκδικήσεων από πλευράς του Δήμου Αγίας Παρασκευής και μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως τα οικόπεδα αυτά δεν πρέπει να χαθούν.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, ο οποίος διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους, πως ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα προχωρήσει άμεσα σε δικαστικές ενέργειες ώστε να περιέλθουν τα οικόπεδα στην δικαιοδοσία του Δήμου του.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως του Δήμου Παιανίας κ. Ισίδωρος Μάδης, είχε θίξει το θέμα της δημοτικής περιουσίας κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, αλλά και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και είχε ζητήσει από την δημοτική αρχή να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την δημοτική περιουσία, για να υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το ποια περιουσιακά στοιχεία του Δήμου είναι διεκδικούμενα από τρίτους, ποια αμφισβητούμενα και ποια είναι οριστικά εγγεγραμένα στο κτηματολόγιο και έχουν κατοχυρωθεί ως επίσημα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Παιανίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από πλευράς του Δήμου Παιανίας και προφανώς τηρείται στάση αναμονής των κινήσεων της άλλης πλευράς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.