Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Έκθεση για το κυνήγι στην Παιανία

Μετά την αποδοχή που έτυχε από την κυνηγετική οικογένεια, η πρώτη διοργάνωση, έρχεται ξανά φέτος ως το κυνηγετικό γεγονός της χρονιάς. Η νέα OUTDOOR EXPO θα ανοίξει τις πύλες της και πάλι στο MEC Παιανίας.
Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες αναμένεται να περάσουν την είσοδο για να έρθουν σε επαφή με τα μεγαλύτερα ονόματα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο κυνήγι, στην κυνοφιλία, στη σκοποβολή και στο ψάρεμα. Περισσότεροι από εκατόν πενήντα εκθέτες θα δώσουν το «παρών» στη μεγάλη γιορτή των ανθρώπων της υπαίθρου, στην OUTDOOR EXPO 2015.

Eκθεση για το κυνήγι στην Παιανία

Κυνήγι: Οι μεγαλύτερες βιομηχανικές, εισαγωγικές και εμπορικές εταιρείες του κλάδου σε όπλα, φυσίγγια, ένδυση και υπόδηση, αξεσουάρ, βιοτέχνες και παραγωγοί, καθώς και τα σημαντικότερα καταστήματα της χώρας.
Κυνοφιλία: Ομιλίες - Εκπαίδευση - Υγιεινή - Διατροφή - Αξεσουάρ για σκύλους - Ομιλοι φυλών και Οργανώσεις.
Σκοποβολή: Εμποροι όπλων σκοποβολής - Φυσιγγίων - Σκοπευτικά προϊόντα - Τοξοβολία - Airsoft.
Θάλασσα: Εμποροι, εισαγωγείς, βιοτέχνες και παραγωγοί ειδών ψαρέματος - Καταδύσεις - Ενδυση & Υπόδηση - Αξεσουάρ - Αναλώσιμα.
Μηχανοκίνηση: Αντιπρόσωποι & Εισαγωγείς αυτοκινήτων 4Χ4.
Ηλεκτρονικά: GPS - Συσκευές υψηλής τεχνολογίας - Κινητή τηλεφωνία.

Eκθεση για το κυνήγι στην Παιανία

Για τρεις ολόκληρες ημέρες οι επιχειρήσεις θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο του MEC, προκειμένου να ενημερώσουν το κοινό για τις νέες τάσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σημερινής αγοράς, αλλά και να απαντήσουν σε κάθε απορία του επισκέπτη.
Πρωταρχικός στόχος της OUTDOOR EXPO 2015 είναι να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις πιο υψηλές απαιτήσεις, όχι μόνο του καταναλωτικού κοινού, αλλά και των επαγγελματιών που θα παρευρεθούν και θα συμμετάσχουν σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Eκθεση για το κυνήγι στην Παιανία
Σε ειδικά διαμορφωμένα τερέν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους αγώνες μορφολογίας των μεγαλύτερων ομίλων, όπως ο Ομιλος Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη(ΟΦΕΙ), του Ομίλου Epagneul Breton Ελλάδος, καθώς και παρουσιάσεις κυνηγετικών φυλών από τον όμιλο Πόιντερ και Σέττερ (ΟΚΑΔΕ), τον όμιλο Ντράαχταρ, τον όμιλο Κούρτσχααρ, καθώς και το Sporting Spaniels & Retrievers Club of Greece, αλλά και όλοι οι όμιλοι κυνηγετικών φυλών αναμένεται να μαγνητίσουν με τους αγώνες μορφολογίας, τις παρουσιάσεις, αλλά και τις επιδείξεις ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
Πλούσια δώρα
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 27 Μαρτίου, ενώ την Κυριακή 29 Μαρτίου θα γίνει μεγάλη κλήρωση με πλούσια δώρα για όλους τους επισκέπτες.

Eκθεση για το κυνήγι στην Παιανία

Η έκθεση διοργανώνεται από τη Theasis Expo και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Σ.Ε), της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.), της Πανελλήνιας Ενωσης Βιοτεχνών Eμπόρων Κυνηγετικών Ειδών (Π.Ε.Β.Ε.Κ.Ε.) και έχει την υποστήριξη σημαντικών επιχειρηματικών και επαγγελματικών φορέων. Το ραντεβού των κυνηγών είναι και φέτος στην OUTDOOR EXPO 2015 από 27-29 Μαρτίου στο MEC Παιανίας.
Σε μία μοναδική διοργάνωση που πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο των Outdoor δραστηριοτήτων.

Ωράριο λειτουργίας:
  • Παρασκευή 27 Μαρτίου 10.00 π.μ. - 9.00 μ.μ.
  • Σάββατο 28 Μαρτίου 10.00 π.μ. - 9.00 μ.μ.
  • Κυριακή 29 Μαρτίου 10.00 π.μ. - 9.00 μ.μ.
  • Πληροφορίες : www.outdoorexpo.gr
  • Τηλ. επικοινωνίας: 210-6916125

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.