Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Άτυχος ο Παμπαιανικός

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Παμπαιανικός στον αγώνα της Τρίτης απέναντι στον Διόνυσο . Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Παμπαιανικό να διατηρεί την υπεροχή, να «κυκλοφορεί» την μπάλα αλλά φθάνοντας στην αντίπαλη περιοχή, η άμυνα του Διονύσου εξουδετέρωνε τις φάσεις. Ο Διόνυσος έπαιξε κλειστά και προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Σε μιά από αυτές (51’), μετά από καλή ατομική ενέργεια, ο Δρόσος σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Χρυσανθόπουλο, που το σημείωσε κι έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Παμπαιανικός αντέδρασε αλλά οι επιθετικοί του δεν ήταν σε καλή ημέρα. Ο Λαγός απώλεσε 2 πολύ καλές ευκαιρίες (μία σε κάθε ημίχρονο) ενώ και ο Μυρτάι σε άλλες δύο, είχε σουτ μόλις άουτ και στην δεύτερη τον πρόλαβε πριν πλασάρει ο Μίσιος. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν και πέναλτυ, που δεν είδε ο «κατά συνθήκη» διαιτητής.

Οι φιλοξενούμενοι, τελικά, κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και απείλησαν στις αντεπιθέσεις τους με τον Δρόσο και τον Σιδηρόπουλο. Στο 90’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Ραυτακόπουλος.
Πολύ αδύναμο το τρίο των διαιτητών για τόσο απαιτητικό παιχνίδι… Μοιραία υπήρχαν παράπονα. Ο αρχικά ορισθείς Γουρνιάς δεν ενεφανίσθη.

Διαιτητές: Βάλλας – Κουλοχέρης, Βλαχόπουλος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Παπανίκου, Κατσικώστας, Τσιγάρας (55’ Παρθένης), Μυρτάι.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης (79’ Αλεξανδρόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Χρ. Γκέσουρας, Μίσιος, Ράλλης, Ραυτακόπουλος, Καρατσίκος, Χρυσανθόπουλος (73’ Σιδηρόπουλος), Δρόσος, Στεφανίδης (46’ Ζερμπίνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.