Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Χριστού

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικολάου και του συνόλου των Ιερέων της πόλης, τελέστηκε σήμερα, 26 Δεκεμβρίου 2014, στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως Χριστού στην Παιανία.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, αρκετοί πιστοί, παρακολούθησαν την λαμπρή τελετή, στο τέλος της οποίας, βραβεύτηκε από την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, ο επί 52 συναπτά έτη, εφημέριος του Ναού, πατήρ Ευάγγελος Κροντήρης, ο οποίος έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί. Ο Μητροπολίτης εξήρε το ήθος και την προσφορά του πατήρ Ευάγγελου, στα τόσα χρόνια που υπηρέτησε την ενορία και του απένειμε εύφημο μνεία, ενώ ο ιερέας συγκινημένος, ευχαρίστησε την Μητρόπολη για την τιμή που του έκανε.

Ακολούθησε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Ενορίας στους γύρω δρόμους, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου.

Παρευρέθησαν: ο Δήμαρχος Παιανίας κ. Σπύρος Στάμου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Χελιδονόπουλος και Σταύρος Θανάσης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βάσω Μπαλαούρα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Συκαράς, Νικόλαος Παπαδάκης και Παναγιώτης Σιδέρης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως κ. Ισίδωρος Μάδης, με τους συνεργάτες του δημοτικούς συμβούλους, κ. Σπυρογιάννη Γεωργάκη, Μαρία Παπαμιχάλη και την Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Έφη Κρεμμυδά, αλλά και ο επικεφαλής του συνδυασμού "Οφείλουμε στον Άνθρωπο", Κωνσταντίνος Μπουλμέτης. Παρευρέθησαν επίσης: H Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παιανίας κ. Ελένη Δάβαρη και οι τοπικοί σύμβουλοι, Ιωάννης Σπαής από την δημοτική ενότητα Παιανίας και Χριστίνα Λυμπεροπούλου από την δημοτική ενότητα Γλυκών Νερών.

Εκ μέρους της κυβερνήσεως το παρών έδωσαν οι βουλευτές Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεώργιος Βλάχος και Αθανάσιος Μπούρας, ενώ παρευρέθη και ο πρώην βουλευτής, Νικόλαος Καντερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.