Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

«Δικαίωμα στο όραμα» για την Παιανία και τα Γλυκά Νερά!

Το δικαίωμα σε κάτι που εκλείπει τα τελευταία χρόνια  από το Δήμο Παιανίας, επικαλείται με την ονομασία που επέλεξε για τον συνδυασμό του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας, κ. Αθανάσιος Χατζηδάβαρης.

Είναι αλήθεια πως δεν είναι εύκολο να οραματιστείς ή ακόμη και απλά να ονειρευτείς μέσα σε αυτούς τους κατάμαυρους καιρούς, που μόνο θύελλες προμηνύουν. Είναι όμως απαραίτητο και απαιτεί αρετή και τόλμη. Και από ότι φαίνεται και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, τα έχει καλλιεργήσει έντονα όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του ως αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο κ. Χατζηδάβαρης.

«Δίκαιωμα στο όραμα» λοιπόν η ονομασία της νέας δημοτικής κίνησης, με λογότυπο που παραπέμπει σε συντοπίτη εικαστικό. Καθόλου τυχαία φαίνεται όμως πως δεν είναι και αυτή η επιλογή, καθότι πέρα από την ξεκάθαρη στήριξη στις δυνατότητες και το ταλέντο των συμπολιτών μας, το άλογο είναι γνωστό πως εκτός από τη δύναμη και την ισχύ, συμβολίζει επίσης τη διάνοια, τη σοφία, τη λογική και την ευγένεια. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα φέρνει το μήνυμα ενός ταξιδιού ελευθέρωσης.

Στο λιτό (όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε ο κ. Χατζηδάβαρης) μήνυμα που συνόδευε την δημοσιοποίηση ονομασίας και λογοτύπου, ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρει:

«Συνεχίζοντας με γοργούς ρυθμούς την οργανωτική μας προσπάθεια, ανακοινώνουμε σήμερα την ονομασία του Δημοτικού μας Συνδυασμού, η οποία σηματοδοτεί και το «όραμά» μας για τις πόλεις Παιανίας και Γλυκών Νερών».


Το λογότυπο του συνδυασμού





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.