Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Μετατρέπεται σε «στολίδι» το γήπεδο των Γλυκών Νερών

Φαίνεται πως η νέα διοίκηση του Γιώργου Δρούγκα, είναι αποφασισμένη, να αφήσει με πλήρως θετικό πρόσημο, το δικό της στίγμα στην ιστορία της ομάδας των Γλυκών Νερών, αφού με πρωτοβουλία της βρίσκονται σε εξέλιξη έργα βελτίωσης στο ιστορικό γήπεδο της πόλης.



Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται σημαντικές παρεμβάσεις τόσο στον χλοοτάπητα όσο και στον περιβάλλοντα χώρο και είναι βέβαιο πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Ο Γιώργος Δρούγκας

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Καραούλης, ερωτηθείς από διαδικτυακό site που ασχολείται με τα δρώμενα του χώρου της ΕΠΣΑΝΑ, δήλωσε για τα παραπάνω έργα:

«Ήδη έγινε μία τεχνική παρέμβαση στο φυσικό χόρτο του γηπέδου και πέτυχε. Τώρα ο αγωνιστικός χώρος είναι "χαλί", κάτι που θα βοηθήσει το παιχνίδι μας».

O Γιώργος Δρούγκας και οι συνεργάτες του, πάρα το γεγονός πως μετρούν μόλις λίγους μήνες στο τιμόνι του συλλόγου, έχουν πραγματοποιήσει ουσιαστικές κινήσεις, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα ο σύλλογος να κάνει άλματα προόδου σε όλα τα επίπεδα.

Από το κομμάτι των Ακαδημιών, όπου εκεί έχουν μπει μπροστά οι σπουδαίες προσωπικότητες Καπουράνης – Τζόρβας, μέχρι την ανδρική ομάδα όπου όλα λειτουργούν στην εντέλεια.

Απολογισμός την Τετάρτη


Αυτή την Τετάρτη (27 Ιουλίου) στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί Απολογιστική Συγκέντρωση, όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει 2 Αυγούστου, ενώ τα Γλυκά Νερά που στοχεύουν στο...κάτι παραπάνω αυτή τη σεζόν, πιθανότατα θα προχωρήσουν σε ακόμα μία-δύο μεταγραφικές κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.