Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Αλληλεγγύη στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας από το Δήμο Παιανίας

Έστω και ετεροχρονισμένα και κατόπιν παραινέσεων, η δημοτική αρχή του Δήμου Παιανίας, αποφάσισε να απευθύνει «κάλεσμα αλληλεγγύης» για τους πληγέντες από την πρόσφατη καταστροφική πλημμύρα κατοίκους της Μάνδρας Αττικής.

Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις δύο μετά το μεσημέρι, στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας στην Παιανία, καθώς και στο Δημαρχείο των Γλυκών Νερών (Β. Όθωνος & Χρυσοστόμου Σμύρνης), όποιος πολίτης επιθυμεί θα μπορεί να προσέρχεται και να συνεισφέρει στην προσπάθεια ενίσχυσης των ανθρώπων που επλήγησαν.

Τα είδη που ο Δήμος Μάνδρας έχει ενημερώσει πως χρειάζονται άμεσα είναι τα εξής:

Είδη Καθαριότητας: απορρυπαντικά, χλωρίνες, σαπούνι σε σκόνη, σφουγγάρια, χαρτί κουζίνας κλπ.

Είδη Προσωπικής Υγιεινής: χαρτικά, υγρά σαπούνια, σαμπουάν, βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, οδοντόκρεμες, είδη ατομικής καθαριότητας κλπ.

Σχολικά Είδη: χαρτικά είδη, είδη γραφής (χαρτιά Α4, τετράδια, ντοσιέ, μαρκαδόροι, μολύβια, στυλό, γόμες, κιμωλίες, μπλοκ ιχνογραφίας, σφουγγάρια πίνακα) κόλλες, πλαστελίνες, κλπ.

Σύμφωνα πάντα με το Δήμο Μάνδρας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να μην συμπεριλάβουν καθόλου ανάμεσα στα προσφερόμενα είδη, τρόφιμα και ρούχα, καθότι υπάρχει ήδη μεγάλο πλεόνασμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.