Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Αγωγή κατά του Βασιλή Λεβέντη κατέθεσε ο κάτοικος Παιανίας Νίκος Γεωργίου

Αγωγή κατά του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, μέσω της οποίας τον κατηγορεί για ηθική βλάβη, προσβολή της προσωπικότητας του και άλλες παραβάσεις, κατέθεσε ο κάτοικος Παιανίας και πρώην πολιτευτής του κόμματος, Νίκος Γεωργίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Γεωργίου, ο πρόεδρος της πρώην παράταξης του τον..κορόιδεψε, καθότι παρά το γεγονός πως είχε δηλώσει ότι κάθε έξι μήνες οι βουλευτές του κόμματος θα παραδίδουν την έδρα τους για τον αμέσως επόμενο στη λίστα, δεν τήρησε την δέσμευση του αυτή, με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντοτε με τον κ. Γεωργίου, το γεγονός αυτό να τον έχει υποβιβάσει αξιακά.

Ο κ. Γεωργίου καταγγέλει τον μηχανισμό του κόμματος, ως «πονηρό, ή μάλλον κουτοπόνηρο» και το αιτιολογεί ως εξής:

«Ο κ. Λεβέντης, έπεισε πάρα πολλούς ανθρώπους ότι θα καθίσουν σε βουλευτικό έδρανο, καθώς ανά έξι μήνες θα αλλάζει τους βουλευτές του, με αποτέλεσμα να έχουν την ευκαιρία να πολιτευτούν άνθρωποι που θα τερματίσουν χαμηλά στα ψηφοδέλτια. Με αυτόν τον τρόπο, έπεισε κόσμο να κινητοποιηθεί και να δραστηριοποιηθεί, με αποτέλεσμα να προσελκύσει απρόσμενα πολλές ψήφους».

Παράλληλα ο Νίκος Γεωργίου αναρωτιέται αν η κίνηση αυτή του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ήταν μία..παρανομία ή μία απλή αλλαγή γνώμης, μία εσωτερική καθαρά απόφαση, όπως τουλάχιστον έχει ισχυριστεί ο Βασίλης Λεβέντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.