Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Aθανάσιος Χατζηδάβαρης: Ένας καπετάνιος για το.. ακυβέρνητο καράβι του Δήμου Παιανίας

Με σταθερό χέρι, δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει το «καράβι» του Δήμου Παιανίας, το οποίο.. «θαλασσοδέρνεται» τα τελευταία χρόνια, ο κατά κοινή ομολογία έμπειρος και από φουρτούνες και από διοίκηση, Αθανάσιος Χατζηδάβαρης, ο οποίος πρίν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για τον δημαρχιακό θώκο του ιστορικού Δήμου, επιβεβαιώνοντας την σχετική φημολογία που είχε αναπτυχθεί εδώ και περίπου ένα χρόνο στην τοπική κοινωνία.

Ο 55χρονος γεννηθείς στην Παιανία υποναύαρχος ε.α., έχει υπηρετήσει το Πολεμικό Ναυτικό σε Ελλάδα και εξωτερικό για περισσότερα από 33 χρόνια, σε θέσεις «κλειδιά», οι οποίες απαιτούσαν υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και κριτική σκέψη, ανταποκρινόμενος με επιτυχία.

Έχει σπουδάσει οικονομικά και επιστήμη υπολογιστών και μιλά δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Ισπανικά.

Στην λιτή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, τονίζει πως η εποχή που ζούμε: «δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην μετριότητα, την ολιγωρία και την κακοδιαχείριση» και πως στην απόφαση του να διεκδικήσει την διοίκηση του καλλικρατικού Δήμου, τον οδήγησαν οι επανειλλημένες συζητήσεις και οι προβληματισμοί που του εκφράστηκαν από κατοίκους της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, ενώ δηλώνει πλαισιωμένος από ικανούς συνεργάτες και οραματίζεται μία σύγχρονη πόλη, η οποία θα σέβεται τους νόμους, το περιβάλλον και τους πολίτες της.

Διαβάστε oλόκληρη την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Χατζηδάβαρη:

 

 

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του ∆ήμου Παιανίας, συνδημότισσες και συνδημότες των δημοτικών ενοτήτων Παιανίας και Γλυκών Νερών,

Με πλήρη συναίσθηση ευθύνης πως η εποχή μας δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην μετριότητα, την ολιγωρία και κακοδιαχείριση, σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να διεκδικήσω την ανάληψη της διοίκησης του ∆ήμου Παιανίας, (δημοτικές ενότητες Παιανίας και Γλυκών Νερών) στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα μετά από επανειλημμένες συζητήσεις και προβληματισμούς που μου εξέφρασαν πολλοί συμπολίτες μου. Οφείλουμε λοιπόν να μετατραπούμε από παρατηρητές και κριτές, σε ενεργούς πολίτες, συμμετέχοντες στην εύρεση λύσεων και στην δημιουργία ενός βιώσιμου και ποιοτικά αναβαθμισμένου ∆ήμου.

Πλαισιωμένος από ικανούς συνεργάτες με ρεαλιστικές προτάσεις, με καινοτόμες ιδέες και βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μου σε θέματα διοίκησης και συνεργασίας και με την ενεργή συμμετοχή των δημοτών..... μπορούμε!

Όραμά μου είναι όπως όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη πόλη, που να σέβεται τους νόμους, το περιβάλλον και τους πολίτες.


Παιανία 20-11-2017

Γραφείο Υποψηφίου ∆ημάρχου:

Λεωφ. Λαυρίου 80, 2ος Όροφος,
ΤΚ 19002, Παιανία
Τηλ.:+30 694 789 6421
E-mail:athanasioshatzi@gmail.com».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.