Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Eπενδύει στις ακαδημίες ο Α.Ο. Γλυκών Νερών

Μεγάλες κινήσεις από τη διοίκηση του ΑΟ Γλυκών Νερών, καθώς την εποπτεία των τμημάτων Υποδομής ανέλαβαν οι Γιώργος Καπουράνης – Αλέξανδρος Τζόρβας.



Η διοίκηση, υπό την προεδρία του Γιώργου Δρούγκα, κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με δύο σπουδαίους άσους του παρελθόντος, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Για να αντιληφθεί κάποιος τι σημαίνει αυτή η κίνηση για τα Γλυκά Νερά, η πρόσληψη δηλαδή των Καπουράνη – Τζόρβα, απλά να τονίσουμε πως ο πρώτος, πέρα από την σπουδαία καριέρα που έκανε σαν ποδοσφαιριστής, υπήρξε και έξι χρόνια Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επομένως, οι γνώσεις του πάνω στον τομέα αυτόν ξεφεύγει από τα πλαίσια του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πλέον η Ακαδημία των Γλυκών Νερών θα λειτουργεί απόλυτα επαγγελματικά και ανεξάρτητα.

Όσον αφορά τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα Αλέξανδρο Τζόρβα, αποχώρησε πρόσφατα από την ενεργό δράση, κάνοντας το μάλιστα αθόρυβα δείγμα του χαρακτήρα του... Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν άργησε να βρει τη νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική ζωή του, αφού θα ασχοληθεί με τις Ακαδημίες των Γλυκών Νερών και θα έχει την ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά τις γνώσεις του.

Ανανέωσε τη συνεργασία του ο κόουτς της ανδρικής ομάδας Βασίλης Καραούλης


Με τον Βασίλη Καραούλη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα συνεχίσουν τα Γλυκά Νερά και την νέα σεζόν. «Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία που είχαμε φέτος. Ενόψει της νέας σεζόν το σημαντικότερο είναι πως έχουμε κοινή φιλοσοφία και κοινούς στόχους. Θεωρώ, διότι ήδη ξεκίνησα τον σχεδιασμό της ομάδας, που με σωστή οργάνωση και με τις κατάλληλες προσθήκες θα μπορέσουμε να πρωταγωνιστήσουμε», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.