Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Αποχέτευση στην Παιανία με..ευλογίες Νικόλαου

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ξεκίνησαν και επισήμως οι εργασίες για το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στην πόλη της Παιανίας, ένα μεγάλο έργο που πραγματικά ανέμεναν όλοι οι κάτοικοι για δεκαετίες.

Στην τελετή, χοροστατούντως του Μητροπολίτη κ.κ. Νικόλαου, παρέστησαν ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών κ. Σπύρος Στάμου, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων και πλήθος κόσμου. 

Ο Δήμαρχος, πέραν των πληροφοριών που έδωσε για το έργο, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, αλλά και τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Δημήτρη Αλεξίου τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου για τα έργα υποδομής, κ. Δημήτρη Μπατζίκο. Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε το μεγάλο αυτό έργο, να είναι καλορίζικο και καλοστέριωτο, για να μπορέσουν να απολαύσουν οι κάτοικοι της Παιανίας μια καθαρή και υγιεινή πόλη.

Στο τέλος της τελετής, ο Δήμαρχος κ. Στάμου μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαο, μετέβησαν εντός του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Παιανίας, όπου ο σεβαστός ποιμενάρχης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τα παιδιά, δίνοντας τους παράλληλα την ευλογία του.

Το συνολικό μήκος του δικτύου ακαθάρτων της δημοτικής ενότητας Παιανίας, ανέρχεται στα 59,6km, ενώ η αποχετευόμενη περιοχή είναι περίπου 290 εκτάρια με τη συνολική προβλεπόμενη δαπάνη να ανέρχεται στα 13,6 εκ. ευρώ. Φορέας υλοποίησης του έργου, είναι ο Δήμος Παιανίας. Το έργο θα υλοποιηθεί σε περίπου 24 μήνες.

3 σχόλια:

  1. αγιάζετε και τα σκατά εσείς 'κει πέρα;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά να λες γιατί μέχρι τώρα τα πετάνε στους δρόμους .ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Απίστευτο μου φαίνεται ότι δεν θα τσαλαβουτάω στα σκ... των λιοπεσιωτών με την πρώτη βροχούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.