Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Εξώδικο Μάδη κατά Στάμου

Εξώδικη διαμαρτυρία, την οποία υπογράφουν ο επικεφαλής και οι 4 δημοτικοί σύμβουλοι, κατέθεσε κατά του Δημάρχου Παιανίας, για το γεγονός της μη παραχώρησης γραφείου εντός του Δημοτικού Καταστήματος στην αντιπολίτευση, η μείζων μειοψηφία του Δήμου Παιανίας, δημοτική παράταξη "Αλλάζουμε Μαζί".

Σύμφωνα με το κείμενο του εξωδίκου, η παράταξη του κ. Μάδη, είχε αποστείλει δυο φορές από την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της νεάς Δημοτικής Αρχής, έγγραφες οχλήσεις προς τον κ. Δήμαρχο με τις οποίες τον καλούσε να συμμορφωθεί με τις διατάξεις του Νόμου 3852/2010 και να παραχωρήσει γραφείο στην αντιπολίτευση του Δήμου εντος του Δημοτικού Καταστήματος, στην οδό Καραολή & Δημητρίου 38Α στην Παιανία, ούτως ώστε αυτή να μπορεί να ασκήσει απρόσκοπτα το έργο της.

Αναφέρεται επίσης πως προχωρούν σε αυτή την κίνηση, λόγω της άρνησης του Δημάρχου να εκπληρώσει την παραπάνω υποχρέωση του και με τη δυνατότητα και τη νομιμοποίηση που τους παρέχεται ως δημοτικούς συμβούλους και μέλη της μείζονος μειοψηφίας, διαμαρτυρόμενοι για την προσβολή του θεσμού της αντιπολιτεύσεως και της εντολής που έχουν λάβει από την τοπική κοινωνία η οποία τους υποχρεώνει στο να ασκούν έλεγχο στη Δημοτική Αρχή.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός πως η κίνηση αυτή δεν έγινε σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, οι οποίες μαζί με την παράταξη του κ. Μάδη, συγκροτούν την δύναμη της αντιπολίτευσης στο Δήμο Παιανίας.

Το εξώδικο της παράταξης Μάδη










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.