Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ελεύθεροι από τον Παμπαιανικό οι Χατζημερκούρης, Κρητικός και Λευθεροχωρίτης

Αποχωρήσεις-σόκ στην Παιανία αφού βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση ομάδας, οι τρείς καλύτεροι παίχτες της περσινής σεζόν μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός.

Τρία βασικά του στελέχη και ''κολόνες'' της περασμένης σεζόν έχασε ο Παμπαιανικός, καθώς οι Στέφανος Χατζημερκούρης, Γιάννης Κρητικός και Γιάννης Λευθεροχωρίτης τη Δευτέρα (13/7) έμειναν ελεύθεροι από τον σύλλογο και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Ο ικανός αμυντικός Κρητικός να σημειώσουμε πως ήταν αρχηγός του Παμπαιανικού με εξαιρετική παρουσία τη σεζόν που πέρασε, ενώ ο και ο Λευθεροχωρίτης ήταν βασικότατο στέλεχος με πολύ καλές εμφανίσεις.

Όσον αφορά τον τρίτο της παρέας, Στέφανο Χατζημερκούρη, δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Ο εξαιρετικά έμπειρος τερματοφύλακας, με μεγάλες παραστάσεις, ήταν εκ των βασικών λόγων που ο Παμπαιανικός πέρυσι, όσο ήταν ο Γιώργος Φαράκος στον πάγκο, πρωταγωνιστούσε στις υψηλές θέσεις. Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε πως ο Χατζημερκούρης, σε αντίθεση με τους άλλους δύο, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συνεχίσει, αφού σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του, απόφαση την οποία θα πάρει οριστικά τις επόμενες ημέρες.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Χατζημερκούρης, Κρητικός και Λευθεροχωρίτης μετά την αποχώρηση τους, ευχήθηκαν καλή επιτυχία, με μια καλή σεζόν στην πρώην (πλέον) ομάδα τους, τον Παμπαιανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.