Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Μας...«κούφανε» ο Κατσίκης! Ψήφισε και «Ναι» και «Όχι» στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου!

Το πρωτοφανές κατάφερε ο Γλυκανεριώτης βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσικης, στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη βουλή για το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου. Ο βουλευτής κατόρθωσε να ψηφίσει και «Ναι», αλλα και..«Όχι» στο νομοσχέδιο, «κουφαίνοντας» όχι μόνο την ολομέλεια, αλλά ολόκληρη τη χώρα!

Μπροστά στον κίνδυνο να δημιουργηθούν εντυπώσεις για τη συνοχή της κυβέρνησης, οι ΑΝΕΛ με πρώτο τον Πάνο Καμμένο, ψήφισαν «Ναι» επί της αρχής και «Όχι» στο άρθρο 3, (δηλαδή στη δυνατότητα αλλαγής φύλου υπό προϋποθέσεις από τα 15 έτη), αλλά ο κ. Κατσίκης, διαφοροποιούμενος, ψήφισε «Ναι» επί της αρχής και «Όχι» ΣΕ ΟΛΑ τα άρθρα, προκαλώντας έκρηξη γέλιου στην αίθουσα! 

Μετά τον… πανζουρλισμό που ακολούθησε, ο κ. Κατσικής έσπευσε να διορθώσει την ψήφο του, λέγοντας πως ψηφίζει «Ναι» επί της αρχής, «Όχι» στα άρθρα που μπήκαν σε ονομαστική ψηφοφορία, αλλά «Ναι» στην τροπολογία της Νέας Δημοκρατίας..

Ο βουλευτής προσπάθησε μάλιστα να δικαιολογηθεί, αναφέροντας: «Δεν το κατάλαβα, όταν είπα «Όχι» σε όλα, εννοούσα σε όλα τα άρθρα. Γιατί προκαλεί αντίδραση όταν γίνεται ένα λάθος δεν το καταλαβαίνω;» 

Προφανώς ο κ. Κατσίκης ήθελε να είναι και… «με τον αστυφύλαξ», (τη γραμμή των ΑΝΕΛ, του «Ναι» επί της αρχής δηλαδή) αλλά και.. «με τον χωροφύλαξ», δηλαδή την προσωπική του άποψη, την οποία εξέφραζε δημοσίως όλο το προηγούμενο διάστημα και η οποία έλεγε πως αν δοθεί η δυνατότητα στους διεμφυλικούς να αναγνωρίζονται νομικά ως προς το φύλο με το οποίο ταυτίζονται, θα αλωθεί το άβατο του Αγίου 'Ορους και θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα σε διάφορους τομείς όπως είναι ο αθλητισμός κ.α..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.