Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Χιλιάδες κόσμου επισκέφθηκαν και φέτος το M.E.C. Παιανίας για την διεθνή έκθεση «Transport Show»

Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν τον χώρο του M.E.C. Παιανίας, το τριήμερο 18-21 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 3ης διεθνούς εκθέσεως επαγγελματικών αυτοκινήτων, τεχνολογίας μεταφορών και logistcs, «Transport Show». 
 
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν όλα τα τελευταίας γενιάς επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία, βαν και minibus. Κοντά στα οχήματα συνυπήρχαν και τα πλέον εξελιγμένα συστήματα κίνησης και ασφάλειας, καθώς και ένα πλήθος ανταλλακτικών, ελαστικών και άλλων συναφών προϊόντων.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάννης, ο οποίος αμέσως μετά περιηγήθηκε στα περίπτερα των εταιρειών.

Πλούσιο ήταν και το συνεδριακό πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες ομιλίες διακεκριμένων εισηγητών, οι οποίοι ανέπτυξαν επίκαιρα θέματα όπως είναι τα «City Logistics», η «κοστολόγηση του μεταφορικού έργου» κ.α.

Παράλληλα, οι φίλοι του φορτηγού, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν στον εξωτερικό χώρο του M.E.C., επιβλητικά και εκθαμβωτικά αμερικάνικα «ιερά τέρατα» των δρόμων, όσο και τα καλύτερα φορτηγά που κυκλοφορούν σήμερα στους δρόμους της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.