Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Κοινή κάθοδος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 Σπύρου Στάμου - Ξένιας Ντούγια

Aνακοινώθηκε χθες, Κυριακή, σε μεζεδοπωλείο των Γλυκών Νερών, αυτό που φημολογούταν έντονα, η ένταξη δηλαδή της κας Ξένιας Μπαλκανά-Ντούγια, μαζί με τα στελέχη της υπό δημιουργία δημοτικής της κίνησης, στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Στάμου και η κοινή τους κάθοδος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Μπροστά σε περίπου 90 άτομα και εν μέσω εκατέρωθεν φιλοφρονήσεων, Σπύρος Στάμου και Ξένια Ντούγια, δήλωσαν αισιόδοξοι μετά και τον .. «πολιτικό τους γάμο» για την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε και ποιος θα είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, ο οποίος θα καλύψει την θέση του προσφάτως παραιτηθέντος κ. Αρτέμη Βαγιωνάκη. Πρόκειται για τον κ. Νικόλαο Παπαδάκη, μέχρι σήμερα εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα ενοριών.


Ποιος είναι ο νέος Αντιδήμαρχος




Ο κ. Παπαδάκης γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης και κατοικεί στα Γλυκά Νερά. Είναι συνταξιούχος του Υπουργείου Έρευνας & Τεχνολογίας.

Έχει εργαστεί στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», στα προγράμματα ακτινοβολίας στον αντιδραστήρα για την χρονολόγηση αρχαιολογικών δειγμάτων.

Επί σειρά ετών συνδικαλιζόταν στην Ομοσπονδία Μονίμων Υπαλλήλων του Υπουργείου Βιομηχανίας. 

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Γλυκών Νερών την περίοδο 2007-2010 με τον συνδυασμό του κ. Κατσίκη Κωνσταντίνου νυν βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.