Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Το μήνυμα του Υποψηφίου Δημάρχου Παιανίας κ. Ισιδώρου Μάδη για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων 2018

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Παιανίας και Υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Ισίδωρος Μάδης, στέλνει τις δικές του ευχές προς τους μαθητές των λυκείων της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, καθώς και στους γονείς και εκπαιδευτικούς, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Ο κ. Μάδης συγκεκριμένα αναφέρει:


«Στους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, εύχομαι κάθε επιτυχία και πρόοδο.

Για όλους τους νέους και τις νέες μας κλείνει ο κύκλος της μαθητικής τους ζωής και ταυτόχρονα ανοίγει ένας νέος κύκλος γεμάτος προκλήσεις για το αύριο. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια «στιγμή» από το ταξίδι για γνώση και παιδεία που θα κάνετε στην ζωή σας. Να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής σας, γιατί η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. 

Στους γονείς εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή με στόχο να συμβάλλουν στη διατήρηση ενός ήρεμου κλίματος σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα των εξετάσεων. 

Εύχομαι επίσης στους καθηγητές που διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών, να είναι πάντα γεμάτοι όρεξη ώστε να φέρουν εις πέρας με επιτυχία το εξαιρετικά σημαντικό έργο τους.

Ισίδωρος Μάδης
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Παιανίας
Υποψήφιος Δήμαρχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.